press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

Cornelis Schuytstraat 46 - Johannes Verhulstraat 107,

Amsterdam

Het samenvoegen van de begane grond van de twee panden om één winkel te realiseren. Een nieuwe trap naar de kelder. Het aanpassen van de woning op de eerste verdieping, het uitbreiden van het pand aan de achterzijde, het realiseren van dakterrassen, aanpassingen in de voorgevels. Het verhogen van de vloer van de begane grond.

Mijn werkzaamheden: Ontwerp en tekenwerk voor de omgevingsvergunning, overleg met de gemmente. Het zorgen dat de vergunnen van de nieuwe ontwerp.   Fase: SO, VO, BA.  Status: Vergund.

Doelstellingen bij de start van het project waren:  Het samenvoegen van de begane grond van de twee panden;het veranderen van de functie van de woning in een winkel;  het verhogen van de vloer van de winkel voor een grotere stahoogte in de kelder; een aanbouw aan de achterzijde om de winkelruimte te vergroten; aanpassing van de plattegrond in de eerste verdieping; het creërenvan een buitenruimte voor de woning van de eerste verdieping; aanpassing van de gevels en winkelpui; een nieuw entree voor de winkel aan de Johannes Verhulstraat; aanpassingen in de gevel aan de Cornelis Verhulstraat 46; een nieuwe architectonische trap naar de kelder om de twee winkelverdiepingen te verbinden; het maken van een daklicht.

WHAT

Winkel, aanbouw en woning

WHERE

Amsterdam

WHEN

2018